donderdag 27 augustus 2009

woensdag 26 augustus 2009

zaterdag 22 augustus 2009

Deze week nog naar La Roche gereden , vrienden van ons hebben daar een caravan op de camping. We hadden gebeld om te vragen , als wij het vlees meebrengen , smijten jullie dan de bbq in de gang :-) Tuurlijk , allez, wij naar daar . Het is supergezellig geweest , maar zoals je kan zien , aangebakken brochetten ! De mannen gingen bakken, maar als je ze dan bezig hoort, tetteren gelijk vrouwen, tja dan sta je daar ni stom van dat het vlees er zo uitziet hahahahaha het is toch nog goed gekomen hoor . Merciekes voor de fijna avond

xxx












vrijdag 21 augustus 2009

dinsdag 18 augustus 2009

maandag 17 augustus 2009

Vloer living

En dit is nu de vloer in onze living .
Daar is het nu ook nog wachten op de afwerking van de vensterbanken en op
onze salon. Bureauke staat ook al , maar die krijg je wel te zien bij de volgende foto's :p




Mijn keukenvloer

Hier zijn de foto's van mijn gang/keukenvloer. Stefan heeft ze zelf gelegd . Ben er supercontent van. Nu maar wachten op de keuken :-)





zaterdag 15 augustus 2009

De juf van Elfie

Deze week is de juf van Elfie hier geweest . Juf Paula , ze is zo vol van deze juf , ni te doen. Ze vraagt al weken " mama , wanneer kan ik naar juf Paula ? " . Ik antwoord dan meestal dat juf Paula aan de zee is en dat het nog te vroeg is om naar school te gaan. Nu dus deze week , de juf op bezoek . Toeval wilt , Elfie was n iet thuis , ze was met Stefan mee naar het containerpark. Ik zeg tegen de juf dat ik is effe zal bellen of ze nog lang achterblijven , want dat zou natuurlijk zonde zijn moest ze het bezoek van haar juf missen. Papa zegt dat ze onderweg zijn . Papa had tegen Elfie gezegd in de auto dat haar juf Paula thuis was en Elfie in volle paniek" Papa , en ik heb nog geen boekentas" . Stefan zei, dat was zo lachwekkend , ocharme het kind , dacht al dat ze naar school moest. Ze kon haar ogen niet geloven toen ze thuis kwam . Haar geliefde juf Paula was hier . Ze heeft de juf beloofd dat ze binnenkort naar het klasje komt en dat ze een sjiekere boekentas dan de juf gaat kopen :-)

Uren later was ze nog altijd aant vertellen van juf Paula . Ben is benieuwd of dat gaat blijven duren, maar ik denk het wel :-)

Anneke

maandag 3 augustus 2009