donderdag 29 oktober 2009

Elfie in haar kostuum voor paard te rijden :-)

Elfie in haar kostuumpje , amaai, fier dat ze was . Vorige week voor de eerste keer gaan paardrijden . Allez ja , een kennismaking , want ze zaagt er wel altjd over , maar je weet nooit of ze het ook effectief graag gaan doen . Vorige week was het super goed meegevallen . Dan gisteren maar naar de winkel om madammeke in te stellen he . En ze heeft het weer goed gedaan. Eerst moet ze het paard helpen borstelen , dat hoort er ook bij , en dan mag ze erop gaan zitten . Dan wandelt ze daar een beetje mee rond , zig zag enz , allez, niet alleen he , iemand begeleid het paard, zodat zij het kan gewoon worden om erop te zitten , een beetje vertrouwen krijgen in het paard . En het is elke keer weer dat er tranen komen als ze eraf moet . En nu is het 2 weken geen les , dus dat gaat nog wat worden .

Oudercontact

Deze avond is het oudercontact , ben is benieuwd hoe dat onze rakkers het gaan gedaan hebben in school . Elfie zal wel weer het 'chefke' in de klas zijn :-) :-) :-) Juske, die zal ook wel goed zijn best hebben gedaan, alleen schrijven moet nog een beetje beter , mar dan Branco , we houden ons hart vast . Meneerke heeft natuurlijk liever een liefke dan een beetje te leren he :-) :-) en goed weten dat em het kan he , ik hoop echt dat dat niet aan zijn punten te zien is . Je hoort er nog van .

maandag 19 oktober 2009

Onze keuken

Voila se , hier zijn dan een paar fotokes van onze keuken. Er moet nog wel geverfd worden, maar het is al iets se :-)




woensdag 14 oktober 2009

zaterdag 10 oktober 2009

vrijdag 9 oktober 2009


Plopsa indoor Hasselt

Woensdag had ik een superverrassing voor Elfie . We hebben de broers naar school gedaan en had tegen haar gezegd dat wij het stad ingingen want ze vroeg haar natuurlijk af waarom ze niet naar school mocht . Branco moest zekers tegen Juf Paula gaan zeggen dat ze niet kwam vandaag want anders wist de juf niet waar ze was natuurlijk :-) Dan wij richting Hasselt . Daar was de eerste verrassing al , meterke ging ook mee , joehoe :-) . Dan naar de lunchgarden gereden , want we waren nog een beetje te vroeg , en daar nog iets gedronken en dan maar verteld wat de 2de surprise was, die oogjes , die blonken nogal . Ze kon niet meer wachten. Ze heeft daar een superdagje gehad . En hier zijn de foto's dan :-) niet allemaal natuurlijk , maar toch een paar .









dinsdag 6 oktober 2009

donderdag 1 oktober 2009