vrijdag 27 november 2009

zondag 8 november 2009

vrijdag 6 november 2009

donderdag 5 november 2009

maandag 2 november 2009

donderdag 29 oktober 2009

Elfie in haar kostuum voor paard te rijden :-)

Elfie in haar kostuumpje , amaai, fier dat ze was . Vorige week voor de eerste keer gaan paardrijden . Allez ja , een kennismaking , want ze zaagt er wel altjd over , maar je weet nooit of ze het ook effectief graag gaan doen . Vorige week was het super goed meegevallen . Dan gisteren maar naar de winkel om madammeke in te stellen he . En ze heeft het weer goed gedaan. Eerst moet ze het paard helpen borstelen , dat hoort er ook bij , en dan mag ze erop gaan zitten . Dan wandelt ze daar een beetje mee rond , zig zag enz , allez, niet alleen he , iemand begeleid het paard, zodat zij het kan gewoon worden om erop te zitten , een beetje vertrouwen krijgen in het paard . En het is elke keer weer dat er tranen komen als ze eraf moet . En nu is het 2 weken geen les , dus dat gaat nog wat worden .

Oudercontact

Deze avond is het oudercontact , ben is benieuwd hoe dat onze rakkers het gaan gedaan hebben in school . Elfie zal wel weer het 'chefke' in de klas zijn :-) :-) :-) Juske, die zal ook wel goed zijn best hebben gedaan, alleen schrijven moet nog een beetje beter , mar dan Branco , we houden ons hart vast . Meneerke heeft natuurlijk liever een liefke dan een beetje te leren he :-) :-) en goed weten dat em het kan he , ik hoop echt dat dat niet aan zijn punten te zien is . Je hoort er nog van .

maandag 19 oktober 2009

Onze keuken

Voila se , hier zijn dan een paar fotokes van onze keuken. Er moet nog wel geverfd worden, maar het is al iets se :-)




woensdag 14 oktober 2009

zaterdag 10 oktober 2009

vrijdag 9 oktober 2009


Plopsa indoor Hasselt

Woensdag had ik een superverrassing voor Elfie . We hebben de broers naar school gedaan en had tegen haar gezegd dat wij het stad ingingen want ze vroeg haar natuurlijk af waarom ze niet naar school mocht . Branco moest zekers tegen Juf Paula gaan zeggen dat ze niet kwam vandaag want anders wist de juf niet waar ze was natuurlijk :-) Dan wij richting Hasselt . Daar was de eerste verrassing al , meterke ging ook mee , joehoe :-) . Dan naar de lunchgarden gereden , want we waren nog een beetje te vroeg , en daar nog iets gedronken en dan maar verteld wat de 2de surprise was, die oogjes , die blonken nogal . Ze kon niet meer wachten. Ze heeft daar een superdagje gehad . En hier zijn de foto's dan :-) niet allemaal natuurlijk , maar toch een paar .









dinsdag 6 oktober 2009

donderdag 1 oktober 2009

zondag 27 september 2009

Ons fotomodel.

Gisteren was Elfie aan het spelen met haar prinsessenring. Ze had em natuurlijk op de grond gegooid en ik trap er natuurlijk weeral op . Kapot !! Goh, een tranenvloed kwam er mij tegemoet :-) amaai, twas een grote ramp. Na een tijdje zei ze : mama , als ge mij een nieuwe koopt , dan ben ik niet meer verdrietig :-) allez, mama naar de winkel , maar we zijn weer met meer naar huis gekomen dan met 1 ring alleen :-)




donderdag 24 september 2009

dinsdag 22 september 2009